home Музика, Поп-фолк КАРЛОС ПЕЕ ЗА ПОСТРАДАЛОТО МОМЧЕ КАЛОЯН НИШКОВ

КАРЛОС ПЕЕ ЗА ПОСТРАДАЛОТО МОМЧЕ КАЛОЯН НИШКОВ

Тази събота 26-ти юли, Планета Пайнер Клуб – Пловдив организират благотворителна вечер в подкрепа на Калоян Нишков.

Една от звездите на вечерта е изпълнителят на Пайнер – Карлос, който ще изпълни най-големите си хитове напълно безвъзмездно. Фолк дивата Елица също се включва със свои песни.

17- годишното момче оцеля след адската катастрофа край Бяла река. Животът му вече е извън опасност и му предстои поредната операция. Надяваме се съвсем скоро той да е на крак.

На входа на заведението и около сцената ще бъдат позиционирани кутии, в които гостите на Планета Пайнер Клуб – Пловдив ще могат да оставят сумата, с която имат възможност да помогнат на Калоян.

Благотворителните кутии ще бъдат запечатани с печат и гарантирано всички събраните средства ще бъдат дарени именно за лечението на Калоян, който въпреки че се възстановява бързо, все още има нужда от операции.

„Каним всички наши приятели с големи сърца да дадат част от себе си в името на нещо добро!”, призовават организаторите на събитието – Ангел Дончев и Планета Пайнер Клуб-Пловдив.

comments:

TAGS:

Ангел Дончев

През 2007г. създава LIVE MAGAZINE. Репортер е на SNEWS.BG и в-к "АКЦЕНТ" от 2009 до 2015 г. През 2011 г. е репортер от България на в-к "BG VOICE" (САЩ). През 2013 и 2014 г. е главен редактор на MEGALIFE.BG. През 2015г. създава LIVE MEDIA GROUP, в чието портфолио са PREVOLUTION и MASTER MUSIC. От началото на 2016г. е гл. редактор и на сайтовете PLOVDIWOOD.BG и SVOBODNO.BG.